INBJUDAN  
 
● STARTSIDA
● FAQ AIKIDO
● SÖK KLUBBAR
● OM AIKIDO
● OM FÖRBUNDET
● KALENDARIUM
● FUNKTIONÄRER
● DOKUMENT
● PROTOKOLL
● MEDIA
● UNGDOM
● JÄMSTÄLLDHET
● UTBILDNING
● AIKIDOBILDER
● BIDRAG
● LÄNKAR
● VERKTYG
● GRADERING
 
  

INBJUDAN att arrangera Nationellt ungdomsläger 2017

Kristi Himmelfärdshelgen 2017 ska nästa ungdomsläger arrangeras. Tanken är att det därefter ska återkomma vartannat år på så sätt att Nationellt ungdomsläger och Sverigeläger alternerar årligen denna helg.

Syftet med ett nationellt läger för ungdomar är att samla barn och unga från hela Sverige för att under en helg möta, lära känna, träna och ha roligt med unga aikidotränande utanför den egna klubben. Dessutom ska lägret vara en naturlig del i att marknadsföra aikido för ungdomar i Sverige. Därmed är syftet med evenemanget inte bara för att stimulera och behålla unga utövare utan också för att fungera som en språngbräda för extern kommunikation och rekrytering.

Att stå som arrangör ska ses som en möjlighet att skaffa erfarenhet att stå som värd för och arrangera ett stort läger, samtidigt som man sätter sin ort och klubb på kartan för framtiden.

Alla aikidoklubbar i Sverige inbjuds av förbundsstyrelsen till att anmäla intresse för att anordna Nationellt ungdomsläger 2017.

Är det er klubb som ska stå som arrangörer för nästa ungdomsläger Kristihimmelfärdshelgen 2017?

Hör då omgående av er till  och anmäl ert intresse. Svenska Aikidoförbundet står för den ekonomiska risken, och som arrangerande klubb får ni en ekonomisk ersättning från förbundet. Vill ni diskutera era förutsättningar för att vara arrangör så kontakta förbundets ordförande Leif Sunje, 070-325 45 53 eller .

Man kan läsa mer om förutsättningarna i Ungdomslägerpolicy fastställd av förbundsstyrelsen Denna länk öppnas i nytt fönster.

Inom kort kommer förbundsstyrelsen att fatta beslut om vem som ska bli arrangör. Det är därför lämpligt att anmäla intresse snarast.

Vänligen

Svenska Aikidoförbundet
Förbundsstyrelsen

 
Svenska
Aikidoförbundet
Ölandsgatan 42
116 63 Stockholm
Tel: 08-714 88 70
E-post:


Ansvarig utgivare:
Per-Åke Wilhelmsson
Svenska Budo & Kampsportsförbundet